
Pretty Curly Girl Protein Strong Hold Gel
Protein Strong Hold Gel 250ml Tube STEP 3: Style
Beschrijving:
Zeg hallo tegen onze STRONG HOLD GEL
PARFUM VRIJ
CHIAZAAD & LIJNZAAD & MANGO & ALGEN
Extra sterke hold en kruldefinitie.
Doel
Deze gel heeft een zeer gelachtige consistentie, maar is ook een vochtrijke formule, waardoor het haar – na de SOTC – zeer zacht en gehydrateerd blijft.
WAAROM HEBBEN WE CHIAZAAD GEBRUIKT:
Chiazaden bevatten zeer veel eiwitten/keratine. Het kan dus helpen je haar te versterken. Keratine is een soort eiwit dat aanwezig is in chiazaden en dat een glanzende en beschermende laag aan je haar geeft. Chiazaden zijn ook rijk aan koper en fosfor, waardoor je haarlokken dik en sterk worden.
CHIA GEEFT JE KRULLEN EEN VITAMINEBOOST: ze zitten vol vezels, omega-3-vetzuren, eiwitten, fosfor en calcium, waardoor ze een krachtige haarversterker zijn.
CHIA HELPT DE HAARGEZONDHEID: ze bestaan voor 23% uit eiwitten/keratine.
HELPT MET ELASTICITEIT: het helpt gespleten haarpunten en gebroken lokken te genezen, zodat je haar na een paar keer gebruik veel meer elasticiteit heeft.
CHIA GEEFT JE EEN ONGELOOFLIJKE GLANS: het helpt je krullen te hydrateren en geeft glans.
Hoe te gebruiken
Stap 3: knijp de sterke hold-gel in nat haar om je krulpatroon te stimuleren. Voor een optimaal resultaat gebruik je eerst onze leave-in conditioners of één van onze crèmes.
Met deze gel ontstaat een gelcast (“een harde gellaag”). Breek de cast met de Scrunch Out The Crunch-methode als je haar 100% droog is. SOTC-methode is een methode om de gelcast met uw vingers te breken of een microvezeldoek te gebruiken om zachte en gedefinieerde krullen te creëren.
Onze producten zijn geconcentreerd, dus minder is meer.
98% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN/VEGAN/NIET GETEST OP DIEREN
INGREDIËNTEN:
Aqua, Glycerine, Carrageen (Algenextract), Xylitol, Linum Usitatissimum (Lijnzaad) Zaadextract, Salvia Hispanica Zaadextract, Ananas Sativus (Ananas) Fruitextract, Mangifera Indica (Mango) Fruitextract, Panthenol (Vitamine B5), Dehydroazijnzuur, Kaliumsorbaat, benzylalcohol, natriumbenzoaat, caprylzuur